• tentang Kami

Perusahaan perenahna di Zhongchuangzhi Park, Bihu Avenue, Fenggang, Dongguan City. Ngaliwatan pangenalan peralatan sareng bakat anu berkualitas, canggih sareng canggih, perusahaan parantos ngembangkeun gancang pikeun tujuan nyayogikeun palanggan sareng produk sareng jasa anu saé. Perusahaan ayeuna gaduh modal anu didaptarkeun langkung ti 50 Sapuluh rébu yuan, langkung ti 70 karyawan, struktur organisasi lengkep, dibagi kana administrasi, bisnis, rékayasa, PMC, produksi, kualitas sareng departemén sanés numutkeun kelompok fungsional, anu produksi dibagi deui kana grup pusat mesin CNC, grup lathe CNC, sareng grup pengolahan sékundér Departemén kualitas dibagi kana PQC, IQC, QA, QE sareng kelompok sanés. Nilai udagan kawijakan kualitas sareng kontrol kualitas sacara khusus dirumuskeun pikeun mastikeun kualitas, ngajagi lingkungan, sareng mastikeun kasalametan. Sistem manajemén nyaéta Sareng aktip ngalaksanakeun manajemén 6S dina situs, teraskeun kamajuan, paningkatan anu teras-terasan, sareng kéngingkeun kapercayaan anu langkung seueur palanggan.

Maca deui